Skived – Bloggen …och annat skoj du inte visste att du ville veta

14jan/082

Idrottsgalan -08

Så här innan läggdags och efter galans slut så tänkte jag passa på att skriva några rader. Trevlig TV-underhållning med många värdiga vinnare och förlorare, med Peter Settman som programledare. Och som vanligt var han mycket bra som programledare, både rolig och ordentlig på samma gång. Inte så mycket mer att skriva just nu utöver att de hade en bra programledare, bra 'paus-underhållning', fina klipp och oftast rätt vinnare. Tycker dock att Kallur skulle ha fått Jerringpriset istället för Zlatan, fast å andra sidan är en andra placering två år i rad inte fel det heller.

Så gör hon bara ett lika bra år, eller bättre år detta år så kan hon nog klara en andra placering till efter Kalla som vinner nästa år.

Kommentarer (2) Trackbacks (2)
  1. Om jag inte är helt ute och cyklar (vilket känns osannolikt eftersom det regnar och är mörkt…) så fick faktiskt Susanna Kallur Jerringpriset förra året (2006 alltså). Sen anser jag nog att Anja borde fått priset istället för Zlatan trots att hon fick en massa andra pris.

  2. Du kanske har rätt då, men det förstör ju halva min poäng så jag väljer att inte tro på dig utan litar istället på mitt minne som är lika bra som en guldfisk.

    Men jag har iallafall rätt i att Kalla vinner nästa år. Oh, och Anja är ju inge skoj…


Leave a comment