Skived – Bloggen …och annat skoj du inte visste att du ville veta

19jan/091

Igen; Idrottsgalan -09

Bah, jag hade rätt för ett år sen. Så varför var jag tvungen att fega ur och säga att Charlotte Kalla inte skulle vinna? Dumt gjort. Utöver det rätta som jag ändå felade så fick jag rätt på ett fel från förra året; Susanna Kallur tvåa två år i rad. Att uttala mig om nästa års Idrottsgala klarar jag inte av, har det ens hänt något i år som skulle kunna leda till något pris på Idrottsgalan -10?

  • Generation Kill är inte Over There, och bör också vara mer en komediserie än vad jag trott. Har trott att båda serierna var drama serier om amrikanska armén. Något jag ska se?
  • The Mentalist är något man bör se om man gillar Life/Psych/Monk, lite seriösare och lite bättre.
  • Jag har sett ikapp 24, bra grejer. Bra action. Gillar säsong 7 mycket hitills. Om det beror på att jag kollat igenom hela 24 från dag ett och därför är insöad hör inte hit.
  • Imorgon blir det ny president i USA, något man borde se då det ska bli den största invigningen av en president på flera dagar. Eller så är det bara lika hypat som finanskrisen.
  • Charlotte Kalla var värd Jerringpriset. Mycket häftigt
  • Peter Settman är också bra, hans sång påminde mig dock om Bert Ljung och Herman Hunters.
Kommentarer (1) Trackbacks (1)
  1. Ja, vad ska man säga Kalla var grym och det var kul att hon fick priset även om jag inte hade blivit direkt besviken om Susanna Kallur hade fått det heller.

    Annars måste jag säga att det är riktigt härligt med norska.


Leave a comment