Skived – Bloggen …och annat skoj du inte visste att du ville veta

1mar/091

Söndag

Snart är det inte Söndag längre och hur kan det vara så? Denna helg kan i stort sett sammanfattas med två saker. QuakeLive samt Vasaloppet. Det är de två saker jag pysslat med. Kanske inte hela tiden men en stor del av den. Har också börjat titta på 30 Rock efter att ha behövt något skoj att se på efter att jag tittat igenom två säsonger av The Big Bang Theory. Varför två komediserier undrar då den vaneläsare av denna blogg; The Office har uppehåll är den enkla anledningen.

Men för att återgå till en av helgens huvudsysslor, Vasaloppet. Jag har inte åkt själva loppet idag utan sett det på TV. Vet inte varför men har blivit något av en tradition att se det varje år. Blev dock lite sugen på att åka själv, problemet är väl att man bara ska orka träna innan för att kunna åka. Får ta tag i det så får vi se hur det blir om ett år...

Annat skoj är som sagt Quake Live. Där behövs det ingen träning för att komma igång, utan det är Quake 3 i webbläsaren. Smidigt värre och skojigt spel. Visserligen fortfarande beta så allt är väl inte riktigt som det ska. Men det flyter fortfarnde på bra (är trots allt Quake 3 i botten...).

Tack för mig, denna vecka släpps Empire Total War. Blir fint det.

Kommentarer (1) Trackbacks (0)
  1. Jo, brukar också se Vasaloppet varje år om än inte hela. Denna söndag kollade jag som vanligt även om det gjordes en liten avstickare upp till Sisu där jag själv åkte skidor, dock något kortare… Hann sedan hem lagom för att se målgången.


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.