Skived – Bloggen …och annat skoj du inte visste att du ville veta

23jun/091

Musiken i Midsomer

Idag hade Morden i Midsomer premiär än en gång. Missade tyvärr hela avsnittet men det fick mig att leta upp temamusiken till serien. Midsomer Murders musik borde faktiskt varit med i det förra inlägget jag skrev om tvmusik, men missade helt enkelt det. Ta en titt på musiken nedan (och jag menar ta en titt..)

Theremin heter för övrigt det instrument som det använder för huvuddelen av musiken. Mycket intressant liten leksak. Kanske vore något att spela på själv? Dessvärre ska det inte vara helt lätt att lära sig - ser dock oehört häftigt när hon spelar. Så en bra låt (man kan höra att något hemskt är på gång) och ett häftigt instrument är  alltså nyckeln till framgång.

Fler artister borde använda theremin.

Kommentarer (1) Trackbacks (0)
  1. coolt instrument må jag säga.


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.