Skived – Bloggen …och annat skoj du inte visste att du ville veta

6jul/090

Pizza Syndicate

Detta avslöjande får mig inte att avskräckas från pizza utan får mig snarare att bli sugen på att spela Pizza Syndicate igen. Var bra många år sen jag spelade den men av det jag minns så var det ett riktigt trevligt spel. Du bakade pizzor, inredde din restaurang, anställde personal samt saboterade grannens pizzeria med hjälp av bomber och råttor. Problemet med äldre spel är dock att de aldrig (väldigt sällan) är lika bra som man kommer ihåg dom. Fast ett spel med allt ovanstående kan väl aldrig bli gammalt?

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Kanske är det så att pizzeriorna i Halmstad har spelat detta spel för mycket.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.