Skived – Bloggen …och annat skoj du inte visste att du ville veta

27okt/090

Upprepning

Jag vet att jag har klagat förut, men det är dags igen. Senast jag klagade var i Januari detta året och innan dess i Juni 2008. Denna gången slipper jag dock klaga på tillverkarna av PC-spel helt själv - till min hjälp har jag Adolf. Han må vara en elak man men han har iallafall rätt i det han säger nedan(och det är faktiskt rätt lustigt). Är visserligen inte första filmen jag har sett där Adolf klagar, men det är nog den film som varit mest klockren. I alla fall med tanke på att jag kände för att klaga just när jag sprang på filmen.

Vad klagar jag på?
Folk som gör konsollspel på PC. Varför inte gå fullt ut och göra det ordentligt? Riktiga serverlistor (bra browser) samt möjligheten att ha egna servrar med de inställningar jag vill ha. Men tydligen är utgivarna/utvecklarna rädda för pirater (för varför annars är man elak mot sina kunder) men hur stoppar det piraterna genom att förstöra för de som faktiskt betalar? Nej, straffa inte alla - borde vi inte ha lärt oss det igenom historien (tänker på filmen och framför allt huvudpersonen nedan...)

Tydligen ska svenska företaget DICE ha kvar valmöjlighet att ha egna servrar samt leta server som man själv vill. Sen att DICE inte klarar av göra någon bra serverbrowser är en annan historia som jag kan klaga på en annan dag. Nu räcker det för idag. Oh - glöm inte att lyssna på nedanstående talare.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.