Skived – Bloggen …och annat skoj du inte visste att du ville veta

19jan/102

Idrottsgalan -10

Kära blogg samt ärade läsare, jag antar att ni alla suttit och slagit på F5 tangenten de senaste timmarna - jag antar också att ni har sett att jag inte skrivit något, helt oförlåtligt. Jag skulle kunna skylla på att jag inte hade en aning om att det var just idag som själva galan var, eller så skulle jag kunna skylla på att jag somnade efter att ha sett delar av filmen The Men Who Stare at Goats och vaknade först när galan var slut, jag skulle också kunna vänta en dag med med detta inlägg och leka att Idrottsgalan -10 är först imorgon och kolla på den i efterhand via SVT Play.

Dessvärre går anledning nummer tre bort då Idrottsgalan -10 inte finns tillgängligt på SVT Play en timma efter att programmet slutat sändas. Kan ha något att göra med att det var direktsändning och att det därför tar en extra stund att lägga upp på SVT Play, men jag känner att jag måste vara ärlig mot Bloggen (stort B) och helt enkelt köra på alternativ ett eller två. Då båda dessa alternativ är verklighet så antar jag att vi kör på båda två. Så förlåt. Jag missade. Jag tittade på en film om getter. Jag sov. Men var inte Idrottsgalan imorgon ändå nu när jag tänker efter?

Slutligen, förra året (efter att ha skrivit om Idrottsgalan även  året innan) så frågade jag mig om det fanns något som ens skulle kunna leda till pris på galan - och nej, jag tror inte att det hade hänt något vid det tidpunkten förra året. Fast å andra sidan, jag har ju inte sett årets Idrottsgala, så jag har inte en aning vem som vann.

Nej, Idrottsgalan -11 ska jag inte missa. Förhoppningsvis får någon av de skidåkarna som vann sprinten nu i helgen (längdskidor) någon slags uppmärksamhet, ännu bättre vore ju om de vann OS också. På tal om OS, enbart 24 dagar kvar - blir skoj att se. Ska, förutom att titta på allt, särskilt ta en titt på Skicross. Mycket intressant sport som jag enbart sett via Xgames tidigare.

En sammanfattning, Idrottsgalan -10 missades men Idrottsgalan -11 ska inte missas och förhoppningsvis får vi OS-guld i Skicross där vinnaren sen också vinner Jerringpriset. Vi hörs om ett år!

Kommentarer (2) Trackbacks (0)
  1. F5 – de senaste timmarna? Månaderna snarare..? Har ju inte hänt så mkt sen oktober…..

  2. Det beror ju på hur man ser det. Det som är mycket för en del är lite för andra…


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.