Skived – Bloggen …och annat skoj du inte visste att du ville veta

28feb/100

Söndag #2

För nästan exakt ett år sedan var det Söndag och Vasaloppet. Denna Söndag är det dock enbart Söndag och inget Vasaloppet. Vasaloppet är först nästa vecka och sist jag skrev om Vasaloppet skulle jag fundera på om det var dags att åka själv. Jag kan idag (fortfarande ett år senare) avslöja att det inte blir något Vasalopp i år för min del. Eller jo, det blir det - fast på TV.

Precis som förra året alltså. Men det kanske blir av nästa år? Vi får se hur det känns nästa Söndag.

Förra året tittade jag på 30 Rock och The Big Bang Theory vid den här tidpunkten - detta året är det OS vilket har lett till att de allra flesta TV serier har haft uppehåll. Som tur är så är ju OS från SVT bra TV. Men om jag nu ändå ska peka ut en serie som jag börjat titta på lite smått så är det That '70s Show - gammal serie som fortfarande är småkul att titta på. Jag har börjat ända från början med säsong 1, så vi får se jag orkar se hela serien. De gjorde totalt 8 säsonger av serien och varje säsong består av 20+ avsnitt och det är lika med en hel del avsnitt.

Förra året var Empire Total War på väg att släppas och jag skrev att det skulle bli fint. Fint blev det och Sverige tog över hela världen med endast någon lite indianstam som allierad. Denna vecka släpps Battlefield Bad Company 2. Det blir fint det.

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.