Skived – Bloggen …och annat skoj du inte visste att du ville veta

17jan/110

Idrottsgalan -11

Jaha.

Robin - får trots allt bli godkänd.
Farten - saknades
Zlatan - zzz
Humor - nje, inte fullt så skoj. Klippen från uppvärmningen var mest skoj , låt Vinterstudion leda hela galan. Är trots allt idrott de pysslar med om dagarna.

Och till slut, det vi alla visste att jag egentligen hade rätt på, Jerringpriset. Gick till simningen, som jag hade näst högt upp min lista vilket ju skulle innebära att Therese Ahlshamar inte skulle ha en chans. Jag tror att jag hade rätt. Men jag hade för mycket rätt och rösterna blev alldeles för utspridda (för mycket bra skidor) vilket ledde till att simningen råkade hamna överst. Konstigt röstsystem dessutom, kanske alltid har varit så men jag gillade det ej.

Fel person vann. Måste börja rösta själv så att jag kan klaga hårdare.

Jaja, vi satsar på Idrottsgalan -12! Någon gång ska jag väl få rätt på riktigt.
Nästa gala är Vinterstudion värd för galan, de plockar in en rolig komiker så kan dra ett par roliga skämt. Någon skojfrisk idrottare sjunger en rolig sång. Det är vad som händer. Rent idrottsmässigt händer inte mycket skoj. Vasaloppet blir intressant. Längre än så klarar jag inte av att tänka...