Skived – Bloggen …och annat skoj du inte visste att du ville veta

22jan/120

En vecka efter Idrottsgalan -12

Nu har jag äntligen sett hela galan, en vecka efteråt. Jag försökte till en början undvika vem som vann vad men det var lite svårt att undvika resultatet så jag övergav den planen. Med andra ord så visste jag vem/vilka som skulle vinna. Var nog också lite därför det tog mig en vecka att titta ikapp galan...

Tänker inte kommentera galan närmare i år, utan sparar mig istället till nästa år och kommenterar Idrottsgalan -13 mer omfattande istället. En sak som jag gillade och tänker skriva var bra är att Niklas Källner fick inleda hela galan. Det var bra. Mitt gissande har också hämtat sig lite från föregående år. Dock inte mitt i prick, men det är också en sak jag sparar till nästa år - Idrottsgalan -13 blir galan där jag gissar allt rätt innan. Tror fortfarande att Vinterstudion tar hand om Idrottsgalan i framtiden, blev ju inget i år men nästa år så...

Hörs om ett år!
(Oh, var tvungen att måla om hela bloggen också då det tydligen har släppts ett antal uppdateringar som mitt förra tema inte kommer överens med. Jag får se om jag kommer att sätta mig och fixa om det förra temat så att det kommer överens med senaste versionen av WordPress. Men då mitt skrivande här har sjunkit till någon gång om året känns det inte jätteaktuellt att lägga tid på det...)

 

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.