Skived – Bloggen …och annat skoj du inte visste att du ville veta

13jan/141

Idrottsgalan -14

Hej blogg och kära läsare!
Idag är det dags för ännu en Idrottsgala och som sig bör - också dags för ännu ett inlägg på den här bloggen. I år tänkte jag mig ett lite annorlunda upplägg. I år hoppar vi nämligen över alla bortförklaringar om varför det gick fel med förra årets inlägg, varför det inte skrivits något inlägg överhuvudtaget eller varför det inte snöar på Grönland. I år går vi direkt på att presentera vinnaren av årets Jerringpris.

De nominerade i år är:

Zlatan Ibrahimovic
Henrik Stenson
Johan Olsson
Sarah Sjöström
Abeba Aregawi
Tre Kronor

Och vinnaren i år är Johan Olsson. Varför? För att du läste det här först. En hel timma innan galan startade kunde jag spå rätt i vem som vann. På följande länkar kan ni, kära läsare, se hur det har gått tidigare år - Idrottsgalan -08, Idrottsgalan -09, Igen; Idrottsgalan -09, Idrottsgalan -10, Inför; Idrottsgalan -11, Under tiden; Idrottsgalan -11, Idrottsgalan -11, Idrottsgalan -12, En vecka efter Idrottsgalan -12 och Idrottsgalan -13

Men enligt denna årliga tradition måste jag ju även utse andra och tredjeplatsen. Eller ja... Jag är högst osäker på om detta verkligen är en del av traditionen, men jag bjuder på de resultaten också. På andra plats har vi Zlatan Ibrahimovic och på tredje plats hamnar Henrik Stenson. Stenson hamnar på tredje plats då jag läste att golförbundet skickat ut mail till sina 500 000 medlemmar att rösta på just Stenson.

Nu kanske en eller annan vis och klok läsare av denna blogg höjer ett varningenstecken och säger - Men hörrudu, finns det inte risk att du påverkar omröstningen med din blogg?
Och på det svarar jag - Ja, men det är en risk jag är villig att ta. För egentligen spelar det ju ingen roll om jag påverkar eller inte, för har jag rätt har jag ju rätt. Skulle det gå fel, ja, då går det som vanligt...

På återseende. Glöm inte bort att komma tillbaka 2018, då det är 10 års jubileum av bevakning av Idrottsgalan. Kul. Eller kom tillbaka redan nästa år, då det ju är Idrottsgalan -15.

Kommentarer (1) Trackbacks (1)
  1. Okej, denna gång kommer du faktiskt ha rätt. Johan Olsson vinner såklart Jerringpriset.

    Sen är det svårare men vi säger väl att Henrik Stenson blir tvåa och sen blir kanske Tre Kronor trea (tveksamt om ett lag kommer så högt egentligen men skitsamma).


Leave a comment