Skived – Bloggen …och annat skoj du inte visste att du ville veta

25jan/163

Idrottsgalan -16

De senaste fem åren har det på något vänster alltid blivit ett inlägg angående Idrottsgalan. Eller ja, de senaste fem åren har bloggen enbart behandlat Idrottsgalan och inget annat. Traditionen angående Idrottsgalan är något äldre och har sin start ytterligare två år bakåt, i en tid då det skrevs betydligt mer och oftare här. Kanske också skrevs det framför allt ett innehåll som var någorlunda vettigt, eller i alla fall vettigare än vad som skrivs i dessa årliga inlägg.

På något vis känns det som en fin tradition som bör fortsättas. Dock följer årets inlägg den mindre intressanta trenden att kommentera traditionen av att kommentera Idrottsgalan istället för att faktiskt kommentera Idrottsgalan. Lite som Julafton, oavsett om det är snö eller inte. I år har jag dessutom extra lite koll på vad som händer och vem som vinner vilket pris. Det enda jag vet inför årets gala är att Charlotte Kalla inte närvarar på själva galan då det är Vinter SM uppe i Piteå. Mer information eller spekulation erbjuder inte årets inlägg. Tyvärr. Eller kanske som tur är. Sitta här och gissa utan att veta vad jag borde gissa på går inte riktigt ihop.

Istället tar är det dags att precis som i 2014´s inlägg ta sikte på 2018 och firandet av tio års bevakning. På återseende!

Ohh - om jag ser på galan ikväll, fortfarande oklart, så återkommer jag givetvis med en uppföljning på mina icke-existerande gissningar och spaningar från detta inlägg.

Kommentarer (3) Trackbacks (0)
  1. Känns som bloggförfattaren kanske skulle gynnas av lite mer research, dock är det bara min högst personliga lekmannauppfattning.

    I vilket fall trodde jag förra året att Sarah Sjöstjärna(!) skulle vinna så i år kanske det blir zebrafisken Zlatan… Skämt åsido så hoppas jag att Sarah tar det igen alternativt att Johan Olsson vinner.

  2. Håller helt med!
    Funderar dock på att fokusera all researchenergi på 2018. Måste ju bli bra med 2 års research i ryggsäcken?

  3. Kanske men känns ändå lite som att första årets research kan vara bortkastad energi då kandidaterna du ska fokusera på tas fram utifrån prestationer från 2017…


Leave a comment

Inga trackbacks ännu.